Prijzen, verzenden & korting

Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn:

  • Exclusief btw  
  • Exclusief eventuele verzend- of bezorgkosten.

U kunt uw aankoop betalen door:

  • vooraf het betreffende bedrag over te maken op onze (giro-)rekening met nummer 420.15.19
  • contant af te rekenen bij afhalen of afleveren. Let op: u kunt bij ons niet pinnen of chippen zodat onder "contant" dus "papieren en muntjes" wordt verstaan.

 

Verzenden

De werkbanken zijn gedemonteerd en in een kartonnen doos verpakt. De afmetingen van de dozen zijn zodanig dat die in vrijwel iedere auto te vervoeren zijn. Veel klanten kiezen er dan ook voor om de werkbank zelf op afspraak af te komen halen in Groot-Ammers en zo op de kosten van het transport te besparen. U kunt dan tevens de werkbank in het echt zien voor u deze aanschaft.

Als u uw werkbank liever bezorgd wilt hebben dan geeft u dat bij de bestelling aan. Omdat er vaak erg veel verschil in prijs zit tussen de verschillende transporteurs gaan we op basis van uw concrete bestelling op zoek naar de meest efficiente wijze van vervoer om de werkbanken bij u af te kunnen leveren. We hebben daarvoor contacten met een groot aantal vervoerders en zullen u over het algemeen binnen enkele uren een, uiteraard geheel vrijblijvend, voorstel doen voor de verzendkosten. Zodra u aangeeft zich te kunnen vinden in het totale kostenplaatje gaan we direct met uw bestelling aan de slag en informeren we u natuurlijk over de voortgang en aflevering zodat u uw bestelling zo snel als mogelijk in huis heeft.

Werkbanken worden in principe in de standaard verpakking afgeleverd tot achter de eerste deur op de begane grond. Heeft u een huis met een trap voor de deur dan leveren we tot aan de trap op de stoep tenzij u zelf meehelpt dragen.

 

Losse onderdelen en toebehoren worden per GLS verzonden waarvoor we een bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten van € 10,= per bestelling rekenen.

 

Korting

Bij afname van grotere aantallen kunnen we u scherpere prijzen offreren. Neemt u dus even contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.