Historie

Restauratiebedrijf Van Zaltbommel

 

Deze site is een initiatief van Ron van Zaltbommel die zich zeker niet alleen bezig houdt met houten werkbanken maar wiens belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

  • Onderhoud en restauratie van monumentale panden
  • Het verzorgen van ambachtelijke cursussen
  • Het leveren van lastig te vinden ambachtelijke producten
  • Het produceren en leveren van ambachtelijke kwaliteitsoliën voor het conserveren van hout

 

Naar aanleiding van de vele vragen en complimenten die hij kreeg over zijn afwerkingen levert Ron inmiddels ook weer een complete range houtoliën waarover u op www.hout-olie.nl alles kunt lezen en die een zeer sterk groeiende groep mensen weet te waarderen.

 

Tijdens zijn cursussen houtbewerking krijgt hij veel vragen over werkbanken. Omdat hij zelf vele uren achter de bank door heeft gebracht en nog steeds door brengt weet hij als geen ander waar een goede bank aan dient te voldoen en deelt hij deze kennis dan ook graag met anderen. Zo zeer zelfs dat hij al eens een speciale cursus verzorgde waarin iedereen onder begeleiding de voor hem / haar ideale werkbank kon maken.

Omdat de bijzondere materialen die hij inmiddels bij elkaar heeft gebracht in een 10-tal Europese landen door distributeurs worden geleverd reist hij regelmatig door Europa om zijn klanten met kennis en lezingen over deze ambachtelijke producten te ondersteunen. Tijdens één van die reizen is hij in contact gekomen met de producent van de werkbanken waar u op deze site alles over kunt lezen. Omdat de prijs / kwaliteit van deze werkbanken zo gunstig was heeft hij besloten om steeds een paar banken op voorraad te nemen om zo zijn cursisten eenvoudig aan een uitstekende bank te kunnen helpen. En als ze er toch zijn bent ook u natuurlijk van harte welkom om er uw voordeel mee te doen.

Kijkt u dus rustig rond en neem, bij voorkeur via e-mail, contact op als u na het doorlezen van deze site nog vragen mocht hebben.