Werkbanken voor Hobby

 

Onder deze menu-optie vindt u de houten werkbanken die het meest geschikt zijn voor doe het zelf gebruik. De banken zijn zeer degelijk uitgevoerd in massief, FSC-gekeurd, Beukenhout. Ze zijn uiteraard lichter qua constructie dan hun professionele collega's maar zijn dan ook aanmerkelijk goedkoper.

 

Om uw hobby prettig uit te kunnen voeren voor een wel heel aantrekkelijke prijs hebben we de volgende, prijsgunstige modellen voor u geselecteerd. Al deze werkbanken zijn weliswaar prettig geprijsd maar zijn toch van degelijke materialen en op professionele wijze gemaakt waardoor ze een bijzonder goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Zo wordt het uitvoeren van uw werkbank hobby wel heel aantrekkelijk...

Klik in het menu aan de linkerzijde of op de links hierboven voor alle details van de verschillende hobby-werkbanken.

         Stevige werkbank? Werkbank model N is onze budgetvriendelijke timmermanswerkbank voor de serieuzere hobby houtbewerker en is beschikbaar in verschillende afmetingen. Alle details vindt u door hier te klikken. Zoekwoord: Werkbank Hobby                          Klik hier voor alle details voor model S waarmee u uw werkbank hobby ook in kleine ruimten kunt uitvoeren. Met deze werkbank kunt u eindelijk uw garage of berging ook als werkplaats gebruiken en vice versa.                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk onze werkbank Hobby"