Meubelmakers werkbank

Hier vindt u de beste meubelmakerswerkbanken

De meubelmakers werkbank kan mét of zonder onderkast geleverd worden. Op deze pagina en de submenu's aan de linkerzijde vind u alle details van onze meubelmakers werkbank. Meubelmakerswerkbanken die mét of zonder vaste onderkast en in verschillende uitvoeringen van licht tot heel zwaar geleverd kunnen worden.

Deze meubelmakerswerkbank is in verschillende uitvoeringen leverbaar zodat er altijd een model is dat bij uw werkzaamheden past. Optioneel zijn er onderkasten leverbaar zodat gereedschappen en toebehoren veilig kunnen worden opgeborgen.

Kenmerkend voor een meubelmakerswerkbank is de typische hoekbankschroef. Met deze bankschroef kan aanmerkelijk meer kracht gezet worden dan met een normale houten bankschroef waardoor deze werkbanken dan ook met name geschikt zijn voor professionals en serieuze doe-het-zelvers.

Hoekbankschroef van de meubelmakers werkbank

Het zware, FSC gekwalificeerde, beuken hout en de aanwezige gereedschapbak maken deze meubelmakerswerkbank samen met de degelijk uitgevoerde bankschroeven (één "gewone" bankschroef en één hoek- of meubelmakersbankschroef) perfect voor zowel de professionele houtbewerker als diens enthousiaste doe het zelf collega.