Prijzen, verzenden & korting

Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn:

  • Exclusief btw  
  • Tenzij anders vermeld exclusief eventuele verzend- of bezorgkosten.

U kunt uw aankoop betalen door:

  • vooraf het betreffende bedrag over te maken.
  • contant af te rekenen bij afhalen. Let op: u kunt bij ons niet pinnen zodat onder "contant" dus "papieren en muntjes" wordt verstaan.

 

Verzenden

De werkbanken zijn gedemonteerd en in een kartonnen doos verpakt. De afmetingen van de dozen zijn zodanig dat die in vrijwel iedere auto te vervoeren zijn. Veel klanten kiezen er dan ook voor om de werkbank zelf op afspraak af te komen halen in Winschoten en zo op de kosten van het transport te besparen. U kunt dan tevens de werkbank in het echt zien voor u deze aanschaft.

Als u uw werkbank liever bezorgd wilt hebben dan geeft u dat bij de bestelling aan. De werkbanken die wij uit voorraad leveren worden met onze transporteur verzonden en zijn meestal binnen enkele dagen bij u. De werkbanken die we direct vanuit de fabriek versturen hebben meestal een bezorgtijd van circa 2 weken.

Werkbanken worden in principe in de standaard verpakking afgeleverd tot achter de eerste deur op de begane grond.  

Losse onderdelen en toebehoren worden per GLS verzonden waarvoor we een bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten van € 10,= per bestelling rekenen.

 

Korting

Bij afname van grotere aantallen kunnen we u soms scherpere prijzen offreren. Neemt u dus even contact op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.