Gebruikte werkbanken

Op deze pagina vindt u gebruikte werkbanken te koop

Omdat de houten werkbanken in onze werkplaats gebruikt worden en onze werkplaats tevens onze toonzaal is, vervangen we deze regelmatig door nieuwe, schone exemplaren. Daarom zijn deze gebruikte werkbanken vrijwel nieuw en steeds in keurige staat met slechts kleine gebruikssporen. Kijk hier voor een gebruikte houten werkbank en andere leuke opruim-aanbiedingen van demo werkbanken of toebehoren. Behalve de gebruikte werkbanken vindt u er soms ook losse onderdelen in de aanbieding.

Normaliter leveren wij alleen nieuwe werkbanken omdat zowel de prijs daarvan als de kwaliteit vaak veel beter is dan die van oude exemplaren. Heel soms komt het echter voor dat we iets inruilen of dat er een kleine schade is opgetreden tijdens het transport van een van de werkbanken en die werkbanken vindt u dan op deze pagina.

Hieronder vindt u de gebruikte werkbanken die wij momenteel op voorraad hebben. Voor iedere gebruikte werkbank geldt dat er maar één beschikbaar is dus op = op en weg is pech

 

Alle gebruikte werkbanken worden geleverd zonder garantie. De genoemde prijs is gebaseerd op zelf afhalen (zodat u de werkbank ook voor aanschaf kunt controleren. Verzenden is uiteraard wel mogelijk maar dan tegen meerprijs. 

 

Bent u niet op zoek naar gebruikte werkbanken te koop maar zoekt u juist een nieuwe werkbank voor hobby, professioneel of school-gebruik? Kijk dan in het menu aan de linkerzijde om de verschillende opties daarvoor door te nemen of klik op deze link om direct naar de homepage van deze website te springen en van daaruit alle alle informatie rustig door te nemen.

Bent u niet op zoek naar een complete werkbank maar zoekt u een nieuw onderdeel voor een werkbank die gebruikt is? Kijk dan in het menu aan de linkerzijde bij de optie "Onderdelen en toebehoren" om naar de pagina met onze losse bankschroeven, wringstokken ,wielen en dergelijke te springen.

 

Er zijn op dit moment helaas geen gebruikte werkbanken beschikbaar.

 

 

Gebruikte werkbank kopen