Ramia

Dit merk staat voor uitstekende kwaliteit en een bijzonder prettige prijs.

Al onze houten werkbanken worden geproduceerd door het Tsjechische bedrijf Ramia dat staat voor uitstekende kwaliteit voor een prettige prijs.Het Tsjechische familiebedrijf Ramia is gespecialiseerd in de productie en verkoop van houten werkbanken. Het bedrijf is opgericht in 2006 en produceert de banken volgens traditionele principes maar met gebruikmaking van de modernste productiemethoden waarbij kwaliteit en zorgvuldigheid voorop staan. Door hun degelijke constructie hebben de werkbanken dan ook een erg lange levensduur.

De werkbanken zijn met gebruikmaking van onze kennis vervolmaakt en worden geproduceerd uit massief, Beukenhout in FSC kwaliteit. Beukenhout is voor werkbanken de beste keuze omdat die houtsoort enorm slijtvast is waardoor de werkbank een lang leven beschoren is. De bladen van de werkbanken worden gemaakt uit gelamineerde stroken Beukenhout om op die manier ook de vlakheid en stabiliteit van het blad te vergroten wat natuurlijk het werken ermee prettiger maakt en ook de kwaliteit van de door u gemaakte werkstukken verbeterd.

 

De werkbanken worden als bouwpakket geleverd om zo verzendkosten te besparen maar het monteren van de verschillende modellen is erg eenvoudig. Uiteraard wordt iedere werkbank voorzien van alle nodige materialen en een tekening geleverd zodat een kind de was kan doen.

 

De prijzen op deze website zijn, tenzij anders vermeld, exclusief btw en inclusief gratis levering op 1 adres in Nederland of Belgiƫ zodat er geen verrassingen zijn en u weet waar u aan toe bent.

 

U vindt op deze site de meeste modellen terug maar heeft u specifieke wensen of interesse in een van de andere producten dan horen we dat natuurlijk graag zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.

Ramia houten werkbanken